sklantzithres 2

ΣΠΙΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

  • Δημοφιλή κλικ

    • Κανένα
  • sklantzithres blog

  • sklantzithres

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Προστεθείτε στους 5.831 εγγεγραμμένους.
  • Blog Stats

    • 94.808 hits

Τζίμης πανούσης «γειώνει» κανάλια – δημοσκόπους: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 8% και τάσεις ανόδου

Posted by PROTEUS στο 25 Ιανουαρίου, 2015


Λέει ο θυμόσοφος Ελληνικός Λαός ότι «από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια». Αυτό επαληθεύτηκε λίγο πριν την ανακοίνωση των exit poll και αφότου έχουμε ήδη πληροφορηθεί την συμπαιγνία καναλαρχών – δημοσκόπων και δημοσιογραφίσκων.
Όλοι γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με αισθητή διαφορά από τον τέταρτο, όμως δεν πρόκειται να το ομολογήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή, ώστε να αφήσουν ελεύθερο το πεδίο για ευρεία νόθευση του εκλογικού

αποτελέσματος. Έτσι Στάη, Σρόιτερ και λοιποί δημοσιογραφίσκοι συγκρατούν τα δάκρυά τους με δυσκολία, ώστε να μην προδοθεί το σχέδιο από τους συναισθηματισμούς τους.

Όμως είχαν την ατυχία να έχουν στο πάνελ της εκλογικής εκπομπής τον Τζίμη Πανούση, ο οποίος δεν δεσμεύεται από τα σχέδιά τους, έχοντας και μία έμφυτη χαρμόσυνη ελεύθερη διάθεση. Έτσι μιλώντας περί του προαποφασισμένου exit poll, ζήτησαν και την γνώμη του και εκεί «έφαγαν» τις γραβάτες τους, αφού έλαβαν την απάντηση ότι «η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα με 8% και τάσεις ανόδου».
«Χάλασε» έτσι το σχέδιο να κρύβουν μέχρι τελευταία στιγμή τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής με την ελπίδα να επιτύχει το σχέδιο νοθείας. Ας χαρούν για μια – δυο ώρες ακόμα οι μπομπολαίοι, οι Θεοδωράκηδες και όλα τα συστημικά ανδρείκελα.

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει. 

Σχολιάστε