sklantzithres 2

ΣΠΙΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΝΟΥΔΟΥΛΑ: ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΙ… ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ!

Posted by PROTEUS στο 21 Μαρτίου, 2019


Ενώ οι συριζαίοι περιμένουν έντρομοι την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, γνωρίζοντας πως θα εκδηλωθεί εκεί η οργή της ελληνικής κοινωνίας εναντίον τους, με φραστικές διαμαρτυρίες και το απαγορευμένο «Μακεδονία Ξακουστή», η Νουδούλα έσπευσε να τους προσφέρει «σανίδα σωτηρίας»!

Σύμφωνα, λοιπόν, με «διαρροή» από τα κεντρικά της Νουδούλας στα ΜΜΕ, όποιος αποδοκιμάσει τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ στην παρέλαση θα είναι… «ακραίος», αλλά και… «προβοκάτορας», γιατί τάχα η κυβέρνηση θα… αξιοποιήσει πολιτικά υπέρ της τις αποδοκιμασίες!!!

Οι ψοφοδεξιοί τονίζουν επίσης στο “non paper”, πως όλα τα περιστατικά με τις αυθόρμητες αποδοκιμασίες των προδοτών «έχουν καταδικαστεί χωρίς αστερίσκους από τη ΝΔ, παρά τα όσα διαφορετικά ισχυρίζονται στην κυβέρνηση».

Επιπροσθέτως, ζητιανεύουν έναν καλό λόγο από την… αγία αριστερά, γιατί όπως αναφέρουν: «αν κάτι πιστώνεται ως θετικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως προς τη στάση του απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών είναι ότι κατάφερε μ’ αυτήν να περιορίσει τη δράση ακραίων κι εθνικιστικών κύκλων».

Μόνο που η «σανίδα σωτηρίας» που προσφέρει η Νουδούλα στα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ είναι… σάπια και δεν πρόκειται να επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο τους αγανακτισμένους Έλληνες, που είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν… «αστόλιστους» τους προδότες, όπου τολμήσουν να εμφανιστούν!

Σχολιάστε