sklantzithres 2

ΣΠΙΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

  • Δημοφιλή κλικ

    • Κανένα
  • sklantzithres blog

  • sklantzithres

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Προστεθείτε στους 5.831 εγγεγραμμένους.
  • Blog Stats

    • 94.808 hits

Η ΧΑ στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» – Τι λέει ο Η. Κασιδιάρης για το επίμαχο βίντεο – «Μου έχουν μιλήσει και άλλοι»! video

Posted by PROTEUS στο 4 Απριλίου, 2014


Οι βουλευτές της ΧΑ μίλησαν στον Γιώργο Τράγκα και στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» για το επίμεχο βίντεο με τον Μπαλτάκο και όχι μόνο.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ότι με το 2λεπτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα τεκμηριώνεται «το μεγαλύτερο έγκλημα της μεταπολίτευσης» για τη δίωξη της ΧΑ
 Δήλωσε ότι επέλεξε να προβεί σε αυτές τις αποκαλύψεις αυτή την περίοδο, επειδή κλείνει το 6μηνο προφυλάκισης των ήδη προφυλακισθέντων βουλευτών της ΧΑ και κρίνεται αν θα παραμείνουν στη φυλακή.


Αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει και με βουλευτές όλων των κομμάτων αλλά και με «βουλευτές της Ν.Δ. που έχουν ευνοηθεί από τον Σαμαρά και λένε τα ίδια και χειρότερα με αυτά που λέει ο Μπαλτάκος«.

Αναφέρθηκε επίσης σε έναν δικαστικό, ο οποίος «ελέγχεται πλήρως από τον Πρωθυπουργό και τον αποκαλεί παναθηναϊκάκια, για να μην ακούγεται το όνομά του».

Ο κ. Παναγιώταρος επιβεβαίωσε ότι είχε έρθει σε επαφή και ο ίδιος με τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος του έλεγε τα ίδια που ακούγονται στο βίντεο.

Παράλληλα ο κ. Μίχος αποκάλυψε ότι σε κατ” ιδίαν συνάντηση που είχε τυχαία με τον κ. Μπαλτάκο του είπε «το παιχνίδια είναι βρώμικο» και του επιβεβαίωσε την υπάρξη ψευδομαρτύρων για να ενοχοποιηθεί και ο ίδιος.

Δείτε όλα όσα λένε οι βουλευτές και οι δικηγόροι της ΧΑ στον «Ελεύθερο Σκοπευτή»


 Δείτε πώς περιγράφουν το επεισόδιο με το υιό Μπαλτάκου μέσα στη Βουλή

Σχολιάστε